Cappuccino MCT: koffie om af te slanken!

Tess Jensen
Fact checked by Tess Jensen - Written by OrthoHospital.org

Cappuccino MCT is een innovatief voedingssupplement, wiens vorm veel mensen heeft verrast. Capsules zijn de populairste vorm van supplementen  ter wereld, maar wat zeg je over heerlijke koffie? Elke dag drinken we minstens één kopje, dus de fabrikant kwam met een geweldig idee om een heerlijke kogelvrije koffie te maken.

Kogelvrije koffie is in de hele wereld bekend – niets nieuws. Desondanks valt de Cappuccino MCT op omdat het een drankje is dat met verschillende extra ingrediënten verrijkt is die je een voordeel geven ten opzichte van gewone kogelvrije koffie. Voor deze heerlijke smaak …

Cappuccino MCT staat garant voor een heerlijke smaak. Tijdens het creatieproces werden de beste bonen gecombineerd – Congolees en Arabica. Regelmatig drinken zorgt niet alleen voor een moment van plezier, maar ondersteunt vooral het afslankproces. Allemaal dankzij ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Cappuccino MCT

Ga naar CappuccinoMCT.nl en ervaar meer!

In deze post zal ik je vertellen wat kogelvrije koffie is en waarom Cappuccino MCT de beste vorm is. Hierna zal ik je zoveel mogelijk dit koffiesupplement voor het afslanken beschrijven en misschien word je ook lid van de groep van  consumenten? Wie weet …

Inhoudsopgave

Kogelvrije koffie  – wat is dit ?

Kogelvrije koffie (eng. Bulletproof coffee) is het werk van de Amerikaanse blogger Dave Asprey, die tijdens een bezoek in Tibet in 2004 merkte dat lokale bewoners  aan thee boter en yak’s melk toevoegen.

Asprey was erg blij met deze combinatie, dus besloot hij dezelfde stap te zetten met koffie. Op deze manier is er koffie met geweldige eigenschappen ontstaan, die wereldwijd bekend is onder de naam Bulletproof coffee.

Uiteindelijk is kogelvrije koffie iets anders dan Tibetaanse thee, en het gaat niet om het verschil tussen koffie en thee. Dave Asprey gebruikte pure boter en MCT vet met gemiddelde keting, wat een schot in de roos bleek te zijn. Tegenwoordig drinken veel mensen zo’n koffie zonder boter, omdat alleen MCT-olie voldoende is. Het is een ingrediënt met geweldige eigenschappen.

MCT olie en koffie – de perfecte combinatie?

MCT zijn vetzuren met een gemiddelde keten, die de moeite waard zijn om 5 minuten over te praten. Door hun speciale chemische structuur vertonen ze gunstige eigenschappen voor de gezondheid. Het is een geweldig alternatief voor vetzuren met lange ketens die de overhand in voedsel hebben.

Waarom is MCT-olie goed voor de gezondheid?

In vergelijking met vetten met een lange keten worden vetten met een middellange keten op een heel andere manier verteerd. Ze worden rechtstreeks uit het maagdarmkanaal opgenomen via de poortader naar de lever. Deze ongebruikelijke spijsvertering betekent dat MCT wordt toegeschreven aan vele gezondheidseigenschappen en meer!

MCT-olie wordt snel in de bloedbaan opgenomen en de vorm waarin het wordt getransporteerd, betekent dat het het risico op veel ziekten zoals atherosclerose  niet wordt verhoogt. Het wordt ook gebruikt bij ziektetoestanden waarbij er problemen zijn met de opname van vetten, maar ook bij ondervoeding, sommige stofwisselingsstoornissen en tijdens leveraandoeningen. – schrijft het gewaardeerde medische portaal WebMD.com

Gemiddelde vetzuren hebben ook thermogene en antibacteriële effecten. Interessant is dat MCT’s slechts de helft van de zuurstof nodig hebben die wordt gebruikt door langketenige vetzuren. Hierdoor blijft er voor ons meer energie over die we tijdens de training kunnen gebruiken.

MCT-olie – voor wie?

Regelmatig gebruik van MCT-olie wordt voornamelijk aanbevolen voor atleten en mensen met een actieve levensstijl. De voeding van professionele atleten is gebaseerd op dit ingrediënt. Dankzij de snelle opname en transformatie van olie kunnen we tijdens de training effectief spierglycogeen besparen.

MCT-olie wordt gebruikt als snelle energiebron en is ook nuttig tijdens regeneratie. Dit is een zeer veelzijdig middel dat handig is bij het opbouwen van zowel spiermassa als vetvermindering. MCT-olie is vaak een onafscheidelijk element bij mensen met een ketogeen dieet.

MCT-olie voor het afslanken

MCT-olie wordt regelmatig gebruikt door mensen op dieet omdat het niet alleen veel energie toevoegt en regeneratie bevordert, maar ook de eetlust onderdrukt, de stofwisseling verbetert en vetverbranding bevordert.

Vetzuren met een middellange keten hebben sterke thermogene eigenschappen, waardoor ze een hoger warmteverbruik door het lichaam veroorzaken. Dit maakt vetverbranding veel gemakkelijker.

Dankzij MCT-olie neemt de verblijftijd van voedsel in het spijsverteringskanaal aanzienlijk toe. Dit betekent dat we veel langer kunnen worden vergezeld door een gevoel van verzadiging en dat de opname van veel ingrediënten aanzienlijk zal verbeteren.

In één onderzoek werd gekeken naar vetzuren met een middellange keten. Deze studie vergeleek ze met de effecten van olijfolie. Het is uitgevoerd in 2008. De studie omvatte 49 mensen met overgewicht van 19 tot 50 jaar en duurde 16 weken. Het bleek dat consumptie van MCT-olie resulteerde in een lager lichaamsgewicht dan olijfolie. Hier de onderstaande onderzoekslink.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2874190/

Kogelvrije koffie voor het afslanken

Kogelvrije koffie werkt veel beter dan gewone koffie. Dankzij de combinatie met boter en kokosolie stimuleert MCT enkele uren, zorgt voor een sterk verzadigingsgevoel en versnelt ook de vetverbranding  – meldt de buitenlandse dienst healthline.com

De eigenschappen van MCT-olie zijn hierboven al beschreven. De combinatie met koffie kan geweldige resultaten opleveren. Koffie zelf staat bekend om zijn stimulerende en versnellende metabolisme-eigenschappen, maar het effect op alleen afvallen is marginaal. Door te combineren met kokosolie wordt het een echte bom die met vet van binnenuit omgaat.

Ieder van ons begint de dag met koffie, dus het is de moeite waard om op deze manier af te slanken, omdat het niet alleen beter werkt dan gewone koffie, maar ook zorgt voor het metabolisme, verlengt de verzadiging en versnelt de vetverbranding.

Cappuccino MCT is de beste kogelvrije koffie

Kogelvrije koffie is wereldwijd bekend in de vorm van koffie, boter en MCT kokosolie. Het blijkt dat deze combinatie verder kan worden verfijnd, en dit werd bevestigd door de fabrikant van Cappuccino MCT, die boter opgaf ten gunste van verschillende extra ingrediënten, waarvan de eigenschappen worden bevestigd door klinische onderzoeken.

Cappuccino MCT

Lees meer op de officiële website van de fabrikant >>

Cappuccino MCT is een heerlijke cappuccino, dat is in de eerste plaats koffie … De beste koffiebonen werden gebruikt bij de productie – Arabica en Congolese bonen. Dankzij de hoogste kwaliteit cafeïne garanderen we de beste smaak en uitstekende stimulerende eigenschappen.

MCT-kokosolie is ook een must, die voor de verbazingwekkende eigenschappen van kogelvrije koffie verantwoordelijk is. Boter vind je hier echter niet, want in plaats daarvan heeft de fabrikant gekozen voor maar liefst 5 verschillende ingrediënten:

 • ID-alG ™ -formule (combinatie van bruine algen en druivenextract) – vermindert vet, buik- en visceraal vet,
 • Garcinia Cambogia – vermindert de honger, helpt het normale vetgehalte in het bloed te handhaven,
 • Chroom – helpt de normale bloedsuikerspiegel op peil te houden, is betrokken bij het metabolisme van macronutriënten, vermindert de honger,
 • Inuline – stimuleert de ontwikkeling van darmmicroflora, ondersteunt het werk van de darmen, reguleert de frequentie van stoelgang,
 • Guarana – heeft een stimulerend effect, ondersteunt de vetstofwisseling, ondersteunt de vetverbranding.

Daarom is Cappuccino MCT de beste kogelvrije koffie om af te slanken! Het bevat de beste ingrediënten die gewichtsverlies ondersteunen, inclusief de sensationele ID-alG ™ -formule. In tegenstelling tot wat het lijkt, bederft het de smaak helemaal niet. Cappuccino MCT is heerlijk. Dit is een ideale manier om niet alleen te stimuleren of af te vallen, maar ook om te ontspannen.

Cappuccino MCT – Samenstelling en eigenschappen

Het is moeilijk Capppuccino MCT kogelvrije koffie te noemen, omdat deze aanzienlijk verschilt van wat de definitie ons vertelt. Dit drankje is zeker dichter bij raketbestendige koffie (als je dat zo mag noemen) omdat het veel verder gaat dan de standaardversie. Het bevat de beste ingrediënten die het afslankproces vergemakkelijken.

Samenstelling

Cappuccino MCT is een absolute top als het gaat om drankjes die afslanken ondersteunen, dus bij de productie werden ingrediënten van de hoogste kwaliteit met een klinisch bewezen effect gebruikt. De verhoudingen van ingrediënten, die de fabrikant helaas niet onthult, zijn ook verantwoordelijk voor de uitzonderlijke eigenschappen.

Het supplement bevat 7 ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Cafeïne

Cafeïne is een basisingrediënt in Cappuccino MCT, waar Congolese koffie werd gebruikt

MCT OLIE

Dit ingrediënt mag niet ontbreken in kogelvrije koffie. Het is een vetzuur dat “aan de goede kant van kracht” staat. Allereerst is het een geweldige boost van energie, die, in combinatie met cafeïne, voor lange uren topactiviteit zorgt. Bovendien vermindert het de eetlust en ondersteunt het de vetverbranding. MCT-olie wordt regelmatig gebruikt door professionele atleten. Geen wonder dat steeds meer mensen naar MCT – olie grijpen om af te vallen.

ID-alG ™ (extract van bruine algen en druivenpitten)

Deze speciale formule zorgt ervoor dat Cappuccino MCT unieke eigenschappen heeft, waardoor het een voordeel heeft ten opzichte van standaard kogelvrije koffie. Deze speciale formule is rijk aan zogenaamde polyfenolen met lange keten -florotannines, die de activiteit van de twee belangrijkste spijsverteringsenzymen – amylase en lipase – stoppen.

Het resultaat is minder vetopname, efficiëntere vetverbranding, zelfs op de moeilijkste plaatsen, en verminderde opname van koolhydraten. De fabrikant stelt dat de eerste significante effecten na 8 weken regelmatig gebruik al zichtbaar zijn.

Mensen die de ID-alG ™ -formule al gebruikten, waren zeer tevreden met de behaalde resultaten. Helaas zijn er geen officiële studies bij mensen, maar er is een ratstudie uitgevoerd om deze formule te bevestigen. Het bleek dat ID-alG ™  betsaand lichaamsvet tot 20% kan verminderen, en vetopslag  tot 12%. De studie bevestigde dat ID-alG ™ een gunstig effect op gewichtsbeheersing heeft. Hier de link naar de onderstaande studie.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22034228

Guarana

Guarana is een veel voorkomende vervanging voor koffie omdat het ook een bron van cafeïne is. Hierdoor kan het de concentratie, het geheugen en de cognitieve vaardigheden verbeteren. Bovendien voegt het veel energie toe en kan het de stofwisseling en de vetverbranding beïnvloeden.

Inuline

Inuline is een multisuiker met gezondheidsbevorderende eigenschappen. Het kan het suiker- en cholesterolgehalte beïnvloeden en ook gewichtsverlies ondersteunen. Inuline kan de eetlust onderdrukken en het gevoel van verzadiging aanzienlijk verlengen, wat betekent dat de wens om te snacken is verdwenen. Inuline is ook een prebioticum van hoge kwaliteit dat de ontwikkeling van een goede darmflora beïnvloedt.

Garcinia Cambogia

Garcinia Cambogia (Cambodjaanse garcinia) staat al jaren bekend om zijn afslankende eigenschappen. Het bevat tot 60% verbazingwekkende HCA (hydroxycitroenzuur), dat de vetverbranding versnelt, de eetlust vermindert en ook het niveau van slechte cholesterol in het bloed reguleert. HCA kan ook tot thermogenese leiden, waardoor vetverbranding nog gemakkelijker wordt. Sommige bronnen zeggen dat dit ingrediënt zelfs de aanmaak van het gelukshormoon verhoogt!

Chroom

Het laatste ingrediënt in Cappuccino MCT is chroom, dat in veel afslanksupplementen zit. De eigenschappen zijn al vele jaren bekend. Allereerst ondersteunt het het handhaven van een adequate bloedsuikerspiegel, vermindert het aanzienlijk  de hongergevoel en neemt het ook deel aan het metabolisme van macronutriënten.

Eigenschappen

De bovenstaande eigenschappen van individuele ingrediënten zijn al gepresenteerd, dus nu zal ik alleen de belangrijkste eigenschappen van Cappuccino MCT presenteren, die de fabrikant noemt:

 • het versnelt de verbranding van calorieën
 • het verhoogt de verzadiging na een maaltijd
 • het remt hongergevoel
 • het vermindert vetopslag
 • het stimuleert geweldig en voegt energie toe
 • het verhoogt de trainingscapaciteit
 • het helpt je lichaam vorm te geven.

Het is de moeite waard eraan te denken dat Cappuccino MCT een veilig middel voor de gezondheid is en geen bijwerkingen veroorzaakt. Dit alles dankzij de natuurlijke ingrediënten.

Cappuccino MCT – Effecten van regelmatig gebruik

Om de beste resultaten te bereiken, moet je Cappuccino MCT regelmatig  drinken. Eén verpakking is voldoende voor 30 dagen, dus   het beste twee verpakkingen direct bestellen, dan krijg je een derde gratis en bespaar je veel geld, en de voorraad is voldoende voor 3 maanden.

De fabrikant verzekert dat de eerste effecten van regelmatig gebruik al na een paar weken kunnen worden bereikt. Dit is een individuele zaak, omdat we allemaal anders gebouwd zijn. Sommigen zullen minstens een maand moeten wachten op de eerste effecten. Voor anderen zijn slechts 2 weken voldoende. Het zal echter moeilijk zijn om te stoppen met het gebruik van Cappuccino MCT omdat de smaak onmiskenbaar is – speciaal, uniek in zijn soort.

Regelmatig gebruik van Cappuccino MCT zal vooral de eetlust verminderen, dus je zal minder gaan eten en uiteindelijk kun je met eten van snacks stoppen. Het is erg belangrijk om van tussendoortjes af te komen. Het is grotendeels verantwoordelijk voor problemen met gewicht.

Cappuccino MCT kan ook de vetverbranding versnellen. Hierdoor kan het gewicht na een maand regelmatig trainen nog aantrekkelijker worden.

Je mag niet vergeten dat Cappuccino MCT nog steeds kogelvrije koffie is, die de hele dag veel energie geeft. Het is ook erg belangrijk  een dieet voor veel energie te hebben. Zonder dit is elke vorm van fysieke activiteit gewoon niet effectief.

Cappuccino MCT – recensies

Cappuccino MCT is een product dat niet alleen in Polen geliefd is, maar ook in het buitenland. Dit is de eerste van deze kogelvrije koffie, die niet alleen geweldig werkt, maar ook heerlijk smaakt. Allereerst is smaak iets dat veel mensen vaak noemen. Geen wonder, want inderdaad, hij is uitstekend.

Forum feedback

Voorlopig is het een relatief nieuw product op de markt, maar we kunnen er al recensies over lezen. Op het forum waar heftige discussies over bulletproof coffee plaatsvinden, begint het luid te worden over deze cappuccino. ‘Zo’n kogelvrije koffie was er nog niet’, schrijft een gebruiker in een commentaar dat veel instemming opleverde.

Het onderwerp komt ook aan de orde in vrouwenforums. De eerste positieve woorden over Cappuccino MCT vallen al in de onderwerpen over gewichtsverlies.

Het is de moeite waard om de meningen over gewone kogelvrije koffie te bekijken

Het is ook de moeite waard hier de mening van standaard kogelvrije koffie te vermelden, die zeer positief is. Cappuccino MCT is een kogelvrije koffie die is verrijkt met een paar extra ingrediënten, waardoor hij wordt gekenmerkt door een uniek afslankend effect met een even unieke smaak – het is tenslotte cappuccino. Dit maakt, dat wij met een heel sterk middel te maken hebben.

Cappuccino MCT – Hoe is het te gebruiken?

Het gebruik van dit supplement is heel eenvoudig! Schep gewoon 3 volle lepels (de lepel is inbegrepen in de set) in de beker en giet dan warm of koud water. De fabrikant beveelt 150 ml water aan – dan bereikt de cappuccino de beste consistentie en smaak. Meng tot slot goed – het duurt maximaal 30 seconden. Eén verpakking van Cappuccino MCT is voldoende voor een maand.

Cappuccino MCT – Prijs en waar te kopen?

Cappuccino MCT is een eersteklas middel, waarvan het gebruik tastbare resultaten oplevert. De fabrikant heeft  besloten om niet in apotheken en supplementenwinkels te verkopen. We kunnen alleen raden wat de reden is: hoge provisies die bij elke verkoop in rekening worden gebracht. Het is gewoon niet winstgevend.

Prijs

De prijs voor het oorspronkelijke supplement op de officiële website van de fabrikant is €49.00 per verpakking. Voor sommigen veel, voor anderen precies goed … Gelukkig zijn er aantrekkelijke kortingen, waardoor je veel kan besparen:

 • Door twee verpakkingen te bestellen, krijg je de derde gratis – besparing van €98.00 en 3 maanden voorraad
 • Door drie verpakkingen te bestellen, ontvang je nog drie verpakkingen gratis – besparing van €147.00 en voorraad gedurende 6 maanden.

Vooral de tweede aanbieding is erg voordelig, omdat je met iemand op zo’n set kunt delen en dan 3 maanden lang met €98.00 voor de set uitkomt, en er moet worden opgemerkt dat het momenteel de beste kogelvrije koffie is.

Waar te kopen

De beste plaats om te kopen is de officiële webwinkel van de fabrikant. Hier vind je aantrekkelijke kortingen en meer informatie over het product zelf.

Cappuccino MCT

Ga naar CappuccinoMCT.nl en ervaar meer!

De fabrikant biedt verschillende betaalmethoden aan:

 • online betaling
  • overboeking
  • betaalkaart
 • betaling bij levering

De bestelling wordt per post of koerier uitgevoerd. Een groot pluspunt is het goed “maskeren” van de verpakking, zodat jij alleen weet wat erin zit.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *